Gastblogger gezocht!

By 2018/09/25 Nieuws
gastblogger gezocht
gastblogger gezocht

Gast blogger gezocht!

Ben jij een blogger of schrijf je graag. Weet je van alles over Photoshop, grafisch vormgeven, virtual reality of andere grafische zaken? Misschien kunnen we elkaar dan helpen. Ik zoek een gastblogger die zo af en toe voor mij een blog wil schrijven.

Whats in it for you?

helaas kan ik je geen financiële vergoeding aanbieden. Maar wat dan wel? Om te beginnen blog je onder je eigen naam. Alle credits zijn voor jou. Een stukje over jezelf met een foto erbij! Ik finish voor jouw het blog artikel met een mooi mooie plaatjes op maat.

Waar moet het over gaan?

Mensen inspireren is wat ik graag wil bereiken. Informatie delen en misschien, heel misschien krijgen we mensen zo ver dat ze beginnen te tekenen of Photoshop eens uitproberen! Blog berichten waar ik zomaar aan zit te denken:

  • Handige tips voor in Photoshop / Illustrator. Bijvoorbeeld  5 supertips zus en zo
  • Tips over gratis tegenhangers van professional software.
  • Nieuws uit de grafische sector.
  • Hardware nieuws die een grafisch persoon zou kunnen boeien
  • Serious gaming nieuws / ontwikkelingen
  • Virtual Reality, hoe wie wat waar waarom
  • Snelle Photoshop tutorials

Een blog bericht moet wel een beetje body hebben. Tussen de 300 en 600 woorden zou top zijn. Ook helpt het als je de Nederlandse taal goed in de vingers hebt (beter dan ons in ieder geval). Schrijven met een vleugje humor: GRAAG!

Lijkt dit je wat? Stuur me dan een bericht en horen we elkaar snel!

Roy Korpel

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)