Kerstkaart op maat voor B2B

By 2015/11/10 Nieuws
kerstkaart op maat laten maken
kerstkaart op maat laten maken

Kerstkaart op maat voor B2B

Als de feestdagen er weer aankomen ontstaat bij veel bedragen de vraag; gaan we dit jaar een kerstkaart sturen? Het antwoord is simpel: natuurlijk ga je een kerstkaart sturen. Ieder moment om weer even in beeld te komen bij je klanten is een marketing moment. De feestdagen zijn daar een uitstekende tijd voor en een kerstkaart op maat een originele manier!

Creatief met een kerstkaart

Ik kan voor jouw bedrijf een kerstkaart op maat illustreren. Misschien een leuke infographic of een fotobewerking met jouw bedrijf in de sneeuw. Wat dacht je van een andere vorm kaart, groot, lang, smal of echt helemaal anders? Laten we er samen over brainstormen hoe je op een toffe en unieke manier met je klant connect!

Weest op tijd!

Het maken van een kerstkaart op maat kost tijd. Dus treuzel niet te lang en wees op tijd met het bestellen. Denk naast de tijd die ik nodig heb om een kerstkaart op maat te realiseren er mogelijk ook drukwerk nodig is en postbedrijven overuren draaien.

Roy Korpel

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)